Betrouwbare camper huren

Overweegt u om een camper te huren? Wees bewust van de grootte en indeling van de camper, de voorzieningen die de camper heeft, de rijeigenschappen van de camper, de voorwaarden en de mogelijkheid om speciale verzoeken in te dienen. Op deze pagina leggen wij dat uit.

Vakantie vieren is voor ons een gevoel van grenzeloze vrijheid. Graag delen wij dit gevoel met onze mooie jonge, luxe campers.

Ontdekken met een camper

Janny, Leo, John & Esther van Camperverhuur West-Holland

Grootte en indeling van de camper

Het is belangrijk om te weten hoeveel ruimte de camper heeft en hoe deze is ingericht. Dit is vooral van belang als u wat ouder bent. Dat kan betekenen dat u soms specifieke wensen hebt op het gebied van comfort en toegankelijkheid.

Accessoires en voorzieningen

Vraag naar de voorzieningen zoals bijvoorbeeld airco, toilet en douche de camper heeft. Vraag ook om een uitleg naar het gebruik van specifieke accessoires en voorzieningen.

Rijeigenschappen

Vraag naar de rijeigenschappen van de camper, zoals bijvoorbeeld de grootte van de motor en het brandstoftype. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met de rijervaring en de rijstijl.

Verhuurvoorwaarden

Zorg ervoor dat u bewust bent van de verhuurvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld het aantal vrije kilometers, de verzekeringsvoorwaarden en de annuleringsvoorwaarden.

Indienen van speciale verzoeken

Als u specifieke wensen hebt kan het zijn dat u hiervoor een speciale verzoek wilt indienen zoals een speciale camper of extra hulp, vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Camperverhuur West-Holland

Onze campers zijn slechts een paar jaar oud en daardoor erg betrouwbaar. Ook zijn ze van alle gemakken voorzien en volledig uitgerust met de nodige camperaccessoires. Zo kunt u zorgeloos uw fietsen meenemen of eenvoudig parkeren met een achteruitrijcamera. Komt u er met de luifel, parkeren, uitstallen, water aansluiten niet uit? Dan belt u ons of volgt u de eenvoudige instructies.

√  24/7 bereikbaar bij pech of andere problemen
√  Fietsen in de bagageruimte of op het fietsenrek
√  Eenvoudige camper-instructies aanwezig
√  Schade? verzekerd
√  Loopt de reis uit? Door iets onverwachts. Bel met ons.

Hebben wij uw interesse gewekt of wilt u meer informatie? Een geheel vrijblijvende bezichtiging vooraf is altijd mogelijk.

Ervaringen van onze huurders

We horen ook graag uw ervaring na het huren.

Superleuke week gehad

Wij hebben een superleuke week gehad in de sunlight van Camperverhuur West Holland. Een mooie ruime camper, van alle gemakken voorzien en tevens 4 fietsen makkelijk mee. Het smaakte zeker naar meer… 🙂

Camper: Sunlight T76 2020
Personen: 4 personen

  9

Vriendelijk en professioneel

Afgelopen zomer hebben wij een geweldige vakantie gehad met de Burstner Citycar. Het contact met Camperverhuur West-Holland verliep heel fijn. Snelle reactie op berichten. Ook was een bezichtiging van de camper alvorens het verhuur mogelijk. Goede uitleg van de camper voor het vertrek.

Camper: Burstner Citycar
Personen: 4 personen

9

Top ervaring

Heerlijk een camper huren het geeft vrijheid en je hebt alles bij je. Onze eerste camper ervaring is goed bevallen. Mede door Camperverhuur West-Holland die ons met goede uitleg en info en alles wat daarbij hoort op vakantie liet gaan. Top!

Camper: Carado Camper
Personen: 4 personen

9,1

Wanneer is een camper betrouwbaar?

Er zijn een aantal factoren die bijdragen aan de betrouwbaarheid van een camper. Hieronder staan een aantal voorbeelden:

Merk en model

Een camper van een bekend en gerenommeerd merk is vaak betrouwbaarder dan een camper van een onbekender merk. Bovendien zijn er sommige modellen die bekend staan om hun betrouwbaarheid.

Onderhoudsgeschiedenis

Het is belangrijk om te weten hoe de camper onderhouden is. Een camper die regelmatig is onderhouden, is vaak betrouwbaarder dan een camper die niet regelmatig is onderhouden.
Leeftijd: Een oudere camper kan meer problemen hebben dan een nieuwere camper, dus een jongere camper is vaak betrouwbaarder.

Technologie en uitrusting

Een camper met moderne technologie en uitrusting is vaak betrouwbaarder dan een camper met oudere technologie en uitrusting.

Inspectie

Het is belangrijk om een camper te inspecteren voordat deze gehuurd wordt, om er zeker van te zijn dat deze in goede staat is.

Ervaringen van anderen

Het is nuttig om te lezen over ervaringen van anderen die eerder dezelfde camper gehuurd hebben, dit kan informatie geven over de betrouwbaarheid van de camper.

In samenvatting

Een betrouwbare camper is vaak van een bekend en gerenommeerd merk, heeft regelmatig onderhoud gehad, is relatief nieuw, heeft moderne technologie en uitrusting, is geïnspecteerd voor verhuur en heeft positieve ervaringen van anderen.