Onze drive is vrijheid

Vakantie vieren is voor ons een gevoel van grenzeloze vrijheid. Van auto en tent tot bungalow en camper. Een mobiele verblijfplaats geeft vrijheid om op avontuur te gaan, gunstige weersvoorspellingen te volgen en de vakantie flexibel vorm te geven. Al is het naar Noordwijk, Noordkaap of Noord-Macedoniƫ, u gaat een fantastische tijd tegemoet. Graag delen wij dit gevoel met onze mooie jonge, luxe campers.

Ontdek met een camper

Steeds meer campings en camperplaatsen hebben uitstekende faciliteiten, sanitaire voorzieningen voor een tussenstop voor een of meerdere overnachtingen. Ontdek de mooiste plekken van Europa met een van onze verzorgde campers. Raadpleeg de Campercontact app voor de volgende stop om onderweg te genieten van de steden, landschappen en een gezellig terras voor de lunch. Wij staan altijd klaar om passend advies te geven. Wij wensen u een heel prettige vakantie.

Ervaringen van onze huurders

We horen ook graag jouw ervaring na het huren.

Superleuke week gehad

Wij hebben een superleuke week gehad in de sunlight van Camperverhuur West Holland. Een mooie ruime camper, van alle gemakken voorzien en tevens 4 fietsen makkelijk mee. Het smaakte zeker naar meer... šŸ™‚

Camper: Sunlight T76 2020
Personen: 4 personen

Ā  9

Eerste vakantie in Nederland

Onze eerste ervaring bij Camperverhuur West-Holland was boven verwachting. Het is een jong bedrijf met professionele mensen en mooie campers. Voor ons ook de eerste keer op vakantie in Nederland en alles super goed bevallen.

Piet en Nelly de Graaf, Rijsenhout

Camper: Burstner Citycar
Personen: 2 personen

8,5

Last-minute met Pasen

Wij hebben last minute een paasactie geboekt bij Camperverhuur West-Holland. We zijn weg geweest met de Sunlight Cliff, een zeer nette compacte en complete camperbus. Fietsen meegenomen en genoten van de zon en de mooie natuur in omgeving Millingen aan de Rijn, Gelderland. Dit was onze eerste ervaring met Camperverhuur West-Holland en zƩker niet de laatste. Echt een leuk bedrijf!

Camper: Sunlight Cliff 600 2021
Personen: 2 personen

9

Top ervaring

Heerlijk een camper huren het geeft vrijheid en je hebt alles bij je. Onze eerste camper ervaring is goed bevallen. Mede door Camperverhuur West-Holland die ons met goede uitleg en info en alles wat daarbij hoort op vakantie liet gaan. Top!

Camper: Carado Camper
Personen: 4 personen

9,1

Mooie Citytrip met Buscamper

Door Duitsland de ā€œRomantische strasseā€ gereden vanaf WĆ¼rzburg naar het zuiden. Wat een fijne Buscamper. Je kunt net als met een gewone auto door alle dorpjes met smalle straatjes en stadjes rijden. Met een handige fietsendrager! We konden daardoor fietsen langs mooie riviertjes. We hebben direct via de heldere en duidelijke website voor volgend jaar geboekt.

Jan en Pauline

Camper: Carado CV640
Personen: 4 personen

9,5

Vriendelijk en professioneel

Afgelopen zomer hebben wij een geweldige vakantie gehad met de Burstner Citycar. Het contact met Camperverhuur West-Holland verliep heel fijn. Snelle reactie op berichten. Ook was een bezichtiging van de camper alvorens het verhuur mogelijk. Goede uitleg van de camper voor het vertrek.

Camper: Burstner Citycar
Personen: 4 personen

9

Voor herhaling vatbaar

Makkelijke en duidelijke website. Alle campers worden duidelijk beschreven. En de huur verliep soepel, voor vertrek duidelijke uitleg over alle technische zaken. Dus volop genoten van de mooie Sunlight camper.

Camper: Sunlight Camper
Personen: 2 personen

7,6

Zeer betrouwbaar bedrijf

Het was onze eerste keer, met een camper op vakantie. We zijn erg goed geadviseerd door de eigenaren (zijn zelf ook kampeerders).

De Carado CV640 is van alle gemakken voorzien en rijdt als een zonnetje. Bij het ophalen van de camper kregen we een heldere uitleg. De vragen in aanloop naar onze campervakantie zijn snel en adequaat beantwoord.

Kortom; een zeer betrouwbaar bedrijf met uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jan Willem van der Ploeg

Camper: Carado CV640
Personen: 4 personen

9,0